ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБА

  • Използването на това приложение прави възможно управлението на климатика от места, от които няма пряка видимост към него. Това означава, че хората в стаята може да бъдат изложени на нежелани резултати от работата на климатика. Проверете състоянието на стаята, преди да използвате приложение.
    • Проверявайте редовно дали захранващият кабел на климатика е добре свързан и дали не се е натрупал прах около него.
      Това може да доведе до прегряване или пожар.
    • Проверявайте предварително за неизправности в действието на климатика.
    • Уверете се, че въздушният поток от климатика няма да доведе до негативни ефекти.
      Възможно е да бъдат съборени предмети, което да причини наранявания, пожар или щети по имуществото.
    • Ако знаете, че има хора в близост до климатика, информирайте ги предварително, че ще контролирате и спирате климатика от далечно разстояние.
      Внезапното включване или спиране на климатика може да изненада хората в близост до него и да доведе до падане или препъване, ако някой се е качил на платформа.
      Освен това внезапните промени в температурата на стаята могат да доведат до влошаване на физическото състояние на хората. Не използвайте приложение ако има хора в стаята, които не могат сами да контролират температурата (например малки деца, инвалиди, стари или болни хора).
    • Необходимо е да разбирате настройките за запазване на таймера и другите операции преди да използвате това приложение.
      Неочакваното включване или спиране на климатика може да доведе до влошаване на физическото състояние на хората или да има негативен ефект върху животни или растения.
    • Проверявайте често настройките и какво е положението с работата на климатика, когато използвате това приложение от далечно разстояние.
      Внезапните промени в температурата на стаята могат да доведат до влошаване на физическото състояние на хората или да имат негативен ефект върху животни или растения.

    • Когато управлявате климатика от това приложение, индикаторните лампички на вътрешния модул се включват. Лампичките обаче не мигат и няма звуков сигнал за получаване от вътрешния модул.
  • Ако връзката между WLAN адаптера и точката за достъп е лоша, това може да се подобри чрез преместване на точката за достъп или местене на антената. Подобряването на връзката може да стане и с преместване на точката за достъп по-близо до WLAN адаптера или посредством LAN усилвател повторител.